Om vår restaurant

Butter, bacon and BBQ

Sørsida ble først påtenkt en gang i 2013. Jonas hadde endelig begynt å få litt taket på BBQ og så muligheter for en restaurant med særpreg og en spennende meny. Sørsida ble nesten en realitet på høsten 2014, men av forskjellige årsaker ble prosjektet lagt på vent. Når Arnemannsveien 3 plutselig var et aktuelt lokale ble planene hentet frem igjen og prosjektet ble tatt opp igjen - mye takket være et godt samarbeid med Tronrud Eiendom. Selskapet ble stiftet 12.april 2016 og åpningsdato er satt til 27.juli samme år.

Sørsida Grill & BBQ er en restaurant i kategorien "Fast Casual". Denne (amerikanske) restaurantkategorien eksisterer i spennet mellom "Casual Dining" og "Fast food". Det som karakteriserer en "Fast Casual" er at den har like trivelig interiør samt like høyt fokus på gode råvarer og mat laget fra grunnen av som en "Casual Dining" restaurant, men serveringsformen er typisk noe enklere og menyen er skrudd slik i sammen at maten skal komme raskt. Hos oss bestiller og betaler du i kassen - og henter maten din på samme sted når den er klar. Resten av restaurantopplevelsen skal være på samme nivå som på en "Casual Dining" restaurant.

Mange lurer på hva som er forskjellen på Grill og BBQ. Det er veldig enkelt forklart slik: BBQ er varmrøyking av mat på 80-140 grader hvor vi bruker forskjellige ved- og kulltyper for å gi smak til maten. Grilling foregår på høyere temperaturer og har større grad av direkte varme og mindre grad av røyk.

Vi skal servere hamburgere, autentiske tacos, klassisk BBQ og en og annen tallerkenrett med røtter i samme kjøkken.

Undermeny

Åpningstider

Man stengt
Tirs-tors 15:00-21:30
Fre-lør 15:00-23:00
Søn 15:00-21:30
Fre-lør stenger kjøkkenet 22:00.
Andre dager stenger kjøkkenet 21:00.

Om oss

Påtenkt siden 2013, stiftet 12.04.2016 - åpnet 27.07.2016!
Les historien ...